Vogelvereniging Tot Ons Genoegen
Recente reacties

    Nieuwe privacywetgeving

    Wij zorgen goed voor uw persoonsgegevens.
    Vanaf 25 mei 2018 geldt een nieuwe wet ter bescherming van persoonsgegevens: Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Op basis van de nieuwe wet gaan we uw persoonsgegevens extra beschermen. Zodat u zeker weet dat uw gegevens in veilige handen zijn en blijven.
    Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)
    Artikel 30. Bij het aangaan van het lidmaatschap conformeert betrokkene zich met geldende regels m.b.t. privacy en verleent zij/hij nadrukkelijk toestemming tot het verzamelen van persoonsgegevens benodigd voor de bedrijfsvoering van de NBvV en het uitoefenen van de vogelliefhebberij. Hij/Zij erkent met het aangaan van het lidmaatschap dat de gegevens, zoals naam, adres, woonplaats, geboortedatum en bereikbaarheidsgegevens zoals telefoonnummer en e-mailadres.
    Hij/Zij geeft expliciet toestemming voor gebruik van deze gegevens voor: – administratieve- en contributieverwerking. – toezending van uitnodigingen voor afdelingsbijeenkomsten; – bestelling van ringen met een persoonsgebonden uniek kweeknummer. – het beschikbaar stellen van gegevens t.b.v. een database voor het organiseren van een tentoonstelling (plaatselijk, landelijk, dan wel mondiaal).

    Artikel 31 Het bestuur van de afdeling verplicht zich, middels een verantwoordelijk functionaris tot het ordentelijk bijhouden van de persoonsgegevens en het verwijderen van alle gegevens bij beëindiging van een lidmaatschap en onthoudt zich van het verspreiden van gegevens, anders dan voor het doel waarvoor de gegevens zijn verzameld.

    Bestuur Tot Ons Genoegen Eerbeek

    Citaten
    Een nachtegaal sterft van schande als een andere vogel beter zingt.Robert Burton
    Weer
    loader-image
    Eerbeek, NL
    04:23, maart 19, 2024
    temperature icon 7°C
    bewolkt
    94 %
    1017 mb
    10 Km/h
    Wind Gust: 23 Km/h
    Clouds: 100%
    Visibility: 0 km
    Sunrise: 06:40
    Sunset: 18:46