Vogelvereniging Tot Ons Genoegen
Recente reacties

  huldiging jubilaris

  T.O.G is trots op Eerbeekse kanariekwekers en jubilarissen.

  Op de Nederlandse kampioenschappen hebben de kwekers van Tot Ons Genoegen Eerbeek zich laten gelden. Waar 12000 vogels uit heel Nederland bij elkaar gebracht waren, wisten G.J. Haank en J. Vredenberg enkele zeer mooie prijzen in de wacht te slepen.

  Zo won G.J. Haank bij de stellen Noord-Hollandse Frisé zilver en wist hij met een stel Zuid-Hollandse Frisé goud in de wacht te slepen. J. Vredenberg won zilver met een stel Agaattopaas geel mozaïek type 1 en een stel Agaattopaas geel mozaïek type 2. Hij mocht een gouden medaille naar huis nemen voor een stam Agaattopaas geel mozaïek type 2.

  T.O.G was toch al in een jubel stemming omdat het twee jubilarissen mocht huldigen op de eerste ledenvergadering van 2015. Dhr. Grootherder, 12,5 jaar lid van de vereniging werd lovend toegesproken door voorzitter Vredenberg. De mooie volière met kwieke vogels was hem bij een bezoek opgevallen.

  Voorzitter Vredenberg was toen zelf aan de beurt om gehuldigd te worden. Hij is 50 jaar lid.

  Hij wilde geen heisa, hetgeen bij hem past vond secretaris Alberts, die Vredenberg namens T.O.G dankte voor de inzet en betrokkenheid bij de vereniging door de jaren heen. Altijd rustig, goed nadenkend en nooit te beroerd om een ander te helpen.

  echtgenote grootherder vredenberg huldigd grootherder 102_0760 huldiging vredenberg

  Citaten
  Geen vogel verheft zich te hoog wanneer hij zich op zijn eigen vleugels verheft.William Blake
  Weer
  loader-image
  Eerbeek, NL
  14:15, juni 16, 2024
  temperature icon 16°C
  lichte regen
  80 %
  1005 mb
  30 Km/h
  Wind Gust: 0 Km/h
  Clouds: 75%
  Visibility: 0 km
  Sunrise: 04:14
  Sunset: 20:58